EU-sääntely tappaa yrittäjyyden ja samalla kansan

Yrittäjät ja yrittäjyys tukahdutetaan kaikenmaailman EU-säännöksillä ja laeilla. Uusimpana tulee varmaan meillekin se, ettei rekkakuski saa pitää lepotaukoa omassa autossaan, hyvin varustetussa ”mökissä” vaan joutuu majoittumaan hotelliin. Kuka vartioi tai pitää huolen autosta ja kuormasta kun kuljettaja lepää hotellissa. Tämä käsittämätön laki on hyväksytty jo Ranskassa ja sen toteuttamatta jättämisestä saa 30,000 €:n sakon ja päälle vuoden vankeutta. Entäpäs jos kuljettaja nukkuukin rekan alla makuupussissa, sitä ei määritellä uudessa laissa. Kun sen on hyväksynyt Ranska, niin senhän toteuttaa ja hyväksyy myös sikspäk hallitus sekä suomeneduskunta ja virkamiehet oikein intoa puhkuen, ”rekat on tieliikenteen jarruna” menttaliteetillä. Siinä saadaan tapettua taas muutama yrittäjä, sehän Suomessa on ollut ilmapiirinä jo iät ajat. Entäpä EU:n ulkopuolelta tulevat kuljettajat ja yritykset, laki ei varmaankaan koske heitä ja kuka sellaista valvoo. Taas menetetään miljoonia euroja aivan muualle kuin meidän omaan hyvinvointiin.

Ei rekkayritykset ole asiassa yksin, tämä ”kukkahattutätien maa” on säännöstellyt kaiken ja kaikki. Alkoholi politiikalla ei ole saatu muuta aikaan kuin se, että vero eurot menee muihin maihin ja sitten valitetaan maahantuotua alkoholi määrää ja yritetään hillitä ihan omilla säännöksillä, kerrassaan naurettavaa asioiden hoitoa sikspäk hallitukselta. Taas menetetään miljoonia euroja aivan muualle kuin meidän omaan hyvinvointiin.

Esimerkkinä sähkö-ala, pitää olla seuraavat kortit.

1. Sähkötyöturvallisuuskortti

2. Tulityökortti

3.Työturvallisuuskortti

4. Työterveyskortti

5. Ensiapukortti

6. Verotunnistekortti

Mitä tällainen maksaa yrittäjälle, joka työllistää vaikkapa 10 työntekijää ja kouluttaa kaikki työntekijät näiden korttien haltijoiksi. Entäpä kuolemantapaukset sähköalalla, onko ne loppuneet. Näitä kuoleman tapauksia sattuu pääasiassa maallikoille, jolla ei ole ymmärrystä sähkön vaarallisuudesta. Sillä sitten syyllistetään viattomat sähköalan yrittäjät, jotka lyövät hanskat tiskiin. No ongelmaahan tästä ei tule, ei työt jää tekemättä, vaan ulkomaiset yritykset tämänkin hoitaa ja kuka valvoo näitä yrittäjiä, ei kukaan. Taas menetetään miljoonia euroja aivan muualle kuin meidän hyvinvointiin ja pitäähän näille ulkomaalaisille ja heidän perheille maksaa sosiaaliedut sinne kotimaahansa.

Sitten vanhat puolueet keskusta, kokoomus, sdp ja hännystelijä puolueet haukkuvat kuin ”rakkikoirat” perussuomalaisia populisteiksi, kun perussuomalaiset yrittävät suojella kansaa näiltä älyttömiltä säännöstelyiltä ja laeilta, esimerkkinä mummonmökkien jätevesiasetukset, jonka tekeleen on järjestänyt keskusta ja sen ympäristöministeri aikanaan.

On asetettu EU:n aatteet etusijalle ja nujerrettu se vähäinenkin kansan itsetunto ja saatu talouskriisi aikaan. Sitten poliitikot kokoomus eturintamassa selvittää, että ” Suomessa on liian kielteinen ilmapiiri”.  Byrokraattinen EU- herra linja, kirjaviisauden linja (Himanen) ja kansan oma ajatuskyky sekä tahto on nujerrettu ja näin saatu aikaan talouskriisi ja omaisuuden tuho.

KYLLÄ KANSA TIETÄÄ, NAHKURIN ORRELLA TAVATAAN, MINÄ LÄHDEN KAHVILLE !!
JYTKY 3.0 ODOTELLESSA
 

KalervoKassuBjrkbacka
Perussuomalaiset Rovaniemi

Tavallinen perus-isä ja isoisä
Kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen
Syntyisin olen Kolarista, lapsuuteni kasvanut Sieppijärvellä. Asunut Rovaniemellä vuodesta -86 lähtien. Minulla on neljä ihanaa lasta sekä kuusi sydämmeni vievää lastenlasta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu