Kalervo Björkbacka Solepoka mikhän

Antti Rinne Lapin ystäväkö

  • Antti Rinne Lapin ystäväkö

Johanna Ojala-Niemelä (Jutan junttaaja) kehuu sdp:n puheenjohtaja Antti Rinnettä Lapin ystäväksi. Epäillen tätä suuresti, esimerkkinä Jouni Palosaaren ajojahti, jota tämä työläisten jäsenmaksu rahoilla rellestävä ”duunari” on ollut tekemässä. Levi Ski Resort Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja erotettiin tehtävästään olemattomin perustein ja tämän takana oli Rinne joukkoineen, mutta niinkö tiedetään, se oli virhe. Palosaaren erottamisen todelliseksi syyksi on noussut Rinteen "kateus" menestynyttä Palosaarta kohtaan. Nyt lähtölaskenta käy myös kunnanjohtajalle ja se on  todella kallis häntä ajatellen. Etelän varekset luuli, kun hyppivät Lappilaisten varpaille, että meille Lappilaisille voi tehdä mitä vain, mutta pahasti erehtyivät. Olen täysin Kittilän kunnanvaltuutettujen kannalla, lopputili vain kähmijälle.

Mitä tapahtui, sen jokainen on voinut lukea mediasta, mutta kertaus on opintojen äiti. Palosaari oli hankkimassa hissitoimittajaksi mersua (Doppelmayria) ja Rinteen juntta porukka ladaa (Leitneria). On käynyt ilmi, ettei halvemman tarjouksen jättänyt Leitner olekaan se halvempi, vaan on tullut esille, että tämän toimittajan laitteisto vaatii lisärakennuksia ja kulut nousevat, jolloin Doppelmayerin toimitus olisi ollut se edullisin kokonaisuuteen nähden ja jota myös Palosaari olisi kannattanut.

Levin Matkailukeskus Oy(ammattiliitto Pro) ja Kittilän kunta (kunnanjohtaja) jättivät tutkintapyynnön poliisille hiihtokeskuksen hissihankkeesta. Kunnanhallitus perui tutkintapyynnön, koska kunnanjohtaja Anna Mäkelä oli toiminut omin päin ilman kunnanhallituksen tukea ja siitähän seuraa potkut. Lapin poliisilaitos on jättänyt esityksen syyttäjälle esitutkinnan lopettamiseksi Levi Ski Resort Ltd:n jutussa. Poliisin tiedotteen mukaan suoritetun esitutkinnan perusteella näyttää siltä, että asiassa ei ole näyttöä petosrikoksen yrityksestä eikä lahjuksen ottamisesta elinkeinotoiminnassa.

Ilman Palosaaren sisaruksia, Jounia ja Päivikkiä sekä entistä kunnanjohtajaa Aarne Nikkaa Levi ei olisi sellainen matkailukeskus kuten se on tänään. On aivan selvää, että Palosaaren sisaruksilla on kunnassa suuri luottamus ja kunnioitus työllistäjinä. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

Pieni tarkennus. Käsittääkseni myös syyttäjäviranomainen teki päätöksen tutkinnan keskeyttämisestä aiheettomana.Ne on nuo herrahissi ja hiihtohissa kaksi eri asiaa. Jos se tuo Rinne jotakin herrahissistä ymmärtääkin, niin olisi pitänyt tajuta ymmärtämättömyytensä hiihtohisseistä.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

"Mitä tapahtui Antti Rinteen hotellihuoneessa Levin maailmancupin yhteydessä viime marraskuussa?"

Onko tapahtumista tietoa, sillä tuollaisesta on kirjoiteltu?

Käyttäjän KalervoKassuBjrkbacka kuva
Kalervo Björkbacka

Olisi ollut mielenkiintoista olla kärpäsenä tuon hotellihuoneen katossa, mitä siellä kähmittiin ja koplattiin. Selvää on, että Rinteen komppis oli kähmimässä Leitnerin Suomen edustajan kanssa, niin mitä, se olisi kiinnostavaa !!

Olavi Mansikka

eipä rinne ole mua vakuuttanut mitenkään. taitaa olla suuntana rinteessä alamäki. Kovinhan toi rouvaa esittelee mutta asiat jääneet piiloon. ei muuta kuin demarien alamäki vaan jyrkemmäksi,

Toimituksen poiminnat